اظهارات جنجالی فائزه هاشمی درباره 88، فوت پدرش و تفاوت احمدینژاد و روحانی
روحانی در دوره دوم دولتش تصمیم داشت یک وزیر زن را منصوب کند اما از بالا به او اجازه ندادند…احمدینژاد فرق داشت هر کاری دلش خواست می کرد و حتی مادر چاوز را بغل کرد!

به گزارش تازهنیوز، فائزه هاشمی رفسنجانی در اتاق گفتوگوی کلاب هاوس با حضور بیش از ۲۰هزار مخاطب، به برخی سوالات سیاسی و اجتماعی پاسخ داد.
بخشهایی از اظهارات جنجالی او را در ادامه میخوانید:
- روحانی در دوره دوم دولت تصمیم داشت یک وزیر زن را منصوب کند اما از بالا به او اجازه ندادند.
- احمدینژاد فرق داشت هر کاری دلش خواست میکرد و حتی مادر چاوز را بغل کرد.
- در انتخابات به عنوان کاندیدا ثبت نام نمیکنم. یک سال و نیم است که به حزب کارگزاران نمیروم.
- اینکه منتظر نسل جدید اصولگرایان در شورای نگهبان و تغییر نظرشان در مورد حضور زنان در انتخابات باشیم، بعید میدانم به سن ما قد بدهد؛ اما تغییر نسلی در شورای نگهبان باعث میشود که فضا بهتر شود.
- آقای هاشمی نسبت به آقای روحانی انعطافپذیری بیشتری داشت و همینطور بهای بیشتری به کار کارشناسی میداد. ضمن اینکه اقای هاشمی دنیادیدهتر بود، به خصوص سفرهای قبل از انقلاب ایشان.
- آقای هاشمی سعی میکرد در صورتی که روحانی مشورت بخواهد، به او مشورت بدهد؛ من البته گلهمند بودم که روحانی از ایشان مشورت نمیگرفت. نشنیدم یک بار روحانی در مورد عربستان از آقای هاشمی مشورت بخواهد.
- پدرم میگفت چرا تو هر جایی هستی، جنجال ایجاد میشود؟ او البته در بعضی جاها حامی من بود.
- آقای یزدی در نمازجمعه به من حمله کرد و روزنامه یزد را مرتد اعلام کرد؛ پدر به من گفت جواب بده، قبل از آن، پدر گفت بیانیهات را برای من بیاور، پدر که دید گفت «همین؟ اینکه چیزی ندارد؟»؛ بعد آمد خودش آن را پربارتر کرد. جاهایی که تحت فشار بودم، آیتالله هاشمی از من حمایت کرد.
- به ما گفتند رادیو اکتیو علت فوت آیتالله هاشمی نبوده، چون باعث سرطان میشود نه ایست قلبی؛ روحانی هم نوشت روی گزارش باید عمیقتر بررسی شود.
- حملات جناح چپ به ایتالله هاشمی زیربنا شد برای آمدن احمدینژاد. این تخریبهای اصلاحطلبان علیه پدر در پیروزی احمدینژاد موثر بود.
- پدر به خاطر وزنهای که داشت، میتوانست کشور را به سمت اصلاحات ببرد؛ با درگذشت پدر، دولت اقای روحانی شعارها را فراموش کردند و از آن برگشتند؛ حتی اصلاحطلبان هم از راه خود جدا شدند.
- خودم را ضد انقلاب نمیدانم؛ خودم را انقلابیتر از بقیه میدانم چون همش دنبال آرمانهای انقلاب مثل آزادی بیان هستم.
- من محسن را مدیر قویای میدانم، فکر میکنم هر جا قرار بگیرد میتواند موفق باشد. به عنوان رئیسجمهور با نگاه فعلی، به محسن هم رای نمیدهم؛ ولی اگر بیاید و پیروز شود، از پسش برمیآید.
- انتخابات زمانی که نتیجه داشته باشد باید واردش شد. صندوق رای زمانی موثر است که نتیجهاش را ببینیم.
- رای به کسی بدهیم که میدانیم کارایی ندارد؟ تا چه زمانی میخواهیم بین بد و بدتر انتخاب کنیم؟
- اختلاف بین بد و بدتر نهایتا ۲ درصد در کارهایشان است. حداقل زمانی بین بد و بدتر رای بدهیم که با هم ۱۰ درصد تفاوت داشته باشند.
- ترجیح میدهم در مورد احمدینژاد صحبت نکنم. احمدینژاد برای ۱۴۰۰ به من پیشنهاد معاون اولی داد و نپذیرفتم. مخالفت کردم. شخصیت ایشان برایم قابل قبول نیست.
- نمیتوانم عملکرد ایشان را فراموش کنم؛ مگر میشود ۸۸ را فراموش کرد؟
- حتی پیشنهاد ایشان هم برای من عجیب بود. احمدینژاد عوض نشده است.
فائزه هاشمی اصلاحطلب گفت: کاندید میشوم اما رأی نمیدهم.
خانم هاشمی،
رأی ندادن پاسیفیته یعنی انفعال کار مردگان است زیرا باعث برنده شدن کاندیدای سرکوبگرتر میگردد مثل سال84 که 15میلیون رأی ندادند موجب برنده شدن کسی شدند که علاوه برفساد ساختاری تحریمهای بینالمللی بستن دفاتر دانشجویی و ستارهدار کردن دانشجویان را به مردم خدازده تحمیل کرد.
ریاست به دست کسانی خطاست، که از دستشان دستها برخداست.
مکن تا توانی دل خلق ریش، وگر میکنی میکنی بیخ خویش.
سرور گرامی،
تنها راه نجات میهن اتحاد ماست که همصدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم:
1- قطع دشمنی با آمریکا برای دفع تهدیدات خارجی،
2- به رسمیت شناختن حق #آزادی_بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی،
با تشکر از توجه شما،