سریال «احضار» برنامه‌ریزی‌شده و برای هدفی خاص ساخته شده؟

مهرزاد جعفری بازیگر نقش حامد نظری در سریال «احضار» می‌گوید متأسفانه عده‌ای این سریال را برنامه‌ریزی شده و برای هدفی خاص می‌دانند و از طرف دیگر عده‌ای به‌شدت به آن علاقه‌مند شده‌اند و دنبالش می‌کنند.

به گزارش تازه‌نیوز و به نقل از باشگاه خبرنگاران، مهرزاد جعفری، بازیگر سریال رمضانی «احضار» با بیان این که «این سریال در ژانر متفاوتی تولید شده است و مسائل و معضلات بسیار متفاوت و مهمی را دنبال می‌کند»، افزود: «مهم‌ترین این معضلات بررسی خرافه‌پرستی است. جای این ژانر در سینما و تلویزیون به‌شدت خالی بوده و هست. همچنین کسی که می‌تواند از پس ساخت چنین پروژه‌هایی بربیاید، فقط علیرضا افخمی است.»

بازیگر نقش حامد نظری در «احضار» با اشاره به این که «کاراکتر حامد در این سریال یک تفاوت عمده با بقیه نقش‌هایم دارد»، گفت: «حامد در خانواده‌ای مومن زندگی می‌کند. او بلندپرواز است و دلش می‌خواهد در ناز و نعمت و بدون مشکل مالی زندگی کند، اما شخصیت سرکش و پررویی نیست. حامد پس از مدتی درگیر ارتباط با سیاوش می‌شود که او حامد را از خانواده دور می‌کند. در ادامه ارتباطش با پدر و مادر و زهره سردتر می‌شود. او می‌خواهد ره صد ساله را یک شبه طی کند، اما فکر تبعات این تصمیم و بی‌گدار به آب زدن را نمی‌کند. حامد نظری با نیما مختاری در سریال «شرم» صد و هشتاد درجه فرق می‌کند و خیلی خوددارتر است.»

او در پاسخ به این که بزرگترین چالشش برای ایفای این نقش چه بود، توضیح داد: «بزرگترین چالش بازی نقش حامد در «احضار»، درک امثال این شخصیت‌ها برای من است. چون دقیقاً همان شخصیتی است که هیچ‌وقت نتوانستم درکش کنم که چه‌طور کارهای به این بزرگی و خطرناکی انجام می‌دهد. حامد برای من چندین وجه دارد. نه سفید و نه سیاه، نه گناهکار و نه بی‌گناه است. هر روز زاویه‌ جدیدی را در موردش پیدا می‌کردم که باید کشفش می‌کردم. به شدت برای من شناخت این شخصیت جذاب بود. علاوه بر این، چون افخمی نویسنده کار است، به دیالوگ‌ها حساسیت خاصی دارد و بار معنایی تک‌تک کلمات برایش مهم است. این هم چالش بزرگی برای من بود.»

جعفری در مورد این که تا این جای کار واکنش‌های مخاطبان چگونه بوده است هم گفت: «خب نظرها خیلی متفاوت است و این قطعاً طبیعی است. متأسفانه عده‌ای این سریال را برنامه‌ریزی شده برای هدف خاصی می‌دانند و از طرف دیگر عده‌ای به شدت علاقه‌مند شدند و دنبالش می‌کنند. بزرگترین معضل جامعه‌ ما عجول بودن و قضاوت است که گریبان‌گیر این پروژه و بقیه‌ سریال‌های ماه رمضان هم شده است. از مردم و مخاطبان خواهش می‌کنم پیش‌داوری نکنند، تازه اول سریال هستیم و هنوز راه زیادی تا انتهای ماجرا داریم. نقد همیشه جایز هست و از آن استقبال می‌کنیم، اما نقد بی‌ادبانه و استفاده از کلمات زشت و رکیک اصلا در شأن هیچ‌کدام از ما نیست. خصوصا گروهی که تماماً از جان و دل مایه گذاشتند. خداوند همیشه ما را به تعقل و تفکر دعوت کرده است.»

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.