معاون پارلمانی وزارت امور اقتصادی و دارایی مطرح کرد

هم‌افزایی با نمایندگان از تهدیدها فرصت می‌‌سازد

معاون پارلمانی وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: در تلاش هستیم با هم‌افزایی و ارائه پاسخ درست و به موقع به نمایندگان مجلس بتوانیم تعامل بهتر و بیشتری بین مجلس و دولت به خصوص در حوزه وزارت امور اقتصادی و دارایی فراهم کنیم؛ چرا که ما علی‌رغم متنوع بودن دارای هدف واحد هستیم.

به گزارش تازه نیوز به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، هادی قوامی در نشست دوره‌ای هم‌اندیشی مدیران پارلمانی زیر مجموعه‌های وزرات امور اقتصادی و دارایی در برج سپهر بانک صادرات ایران با تاکید بر این مطلب، افزود: بزرگترین حوزه در بخش پارلمانی، حوزه وزارت امور اقتصادی و دارایی است و مسایل متنوع زیادی در این حوزه مطرح می‌شود. در امور بانک‌ها نمایندگان محترم از وام‌های خرد گرفته تا تأمین مالی پروژه‌های شرکت‌ها در استان‌های خود را پیگیری می‌کنند‌. همچنین از ظرفیت ماده ۵۶ برای تأمین مالی پروژه‌ها در حوزه‌های خود استفاده می‌کنند.

وی افزود: نمایندگان محترم مجلس سالانه بیش از دو هزار مکاتبه با بانک‌های بزرگ کشور در بخش‌های مختلف دارند.

قوامی اظهار کرد: نمایندگان مجلس در زمینه گمرک و مالیات، واگذاری‌ها، اموال تملیکی، سرمایه‌گذاری خارجی، بیمه‌ها و مسایل استان‌ها که امور متنوعی را شامل می‌شود و همچنین از ستاد وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز تقاضاهایی دارند که در قالب ملاقات نمایندگان با مدیران سازمانها و وزیر امور اقتصادی و دارایی مطرح می‌شود.

معاون وزیر اقتصاد افزود: نمایندگان همچنین تذکرهایی را که در طول هفته نسبت به اوضاع این وزارتخانه  مانند بورس، مالیات و بحث تأمین مالی بانک‌ها در قالب سوال یا تحقیق و تفحص مطرح می‌کنند که کار را در حوزه معاونت پارلمانی وزارت امور اقتصادی و دارایی دشوار می‌کند و معمولاً در سال اول مجلس و سال آخر دولت، کار خیلی سخت‌تر است.

معاون پارلمانی وزارت امور اقتصادی و دارایی اظهار امیدواری کرد تا با هم‌افزایی و ارائه پاسخ درست و به موقع به نمایندگان مجلس بتوانیم تعامل بهتر و بیشتری بین مجلس و دولت به خصوص در حوزه وزارت امور اقتصادی و دارایی فراهم کنیم.

قوامی گفت: ما به رغم متنوع بودن دارای هدف واحد هستیم و حتما باید با همکاری مسؤلین امور مجلس سازمان‌های تابعه در پایان دولت دوازدهم گزارشی تهیه کنیم که در طول هشت سال آماری از سوالات، مکاتبات نمایندگان، تذکرات، استیضاح یا تحقیق و تفحص و سایر موارد در آن موجود باشد تا گزارش نهایی آماده و از طریق معاونت پارلمانی ریاست جمهوری به رئیس جمهور تقدیم شود.

وی با اشاره به بحث‌های اصلاح نظام بانکی، گفت: نگاه به مستقل بودن بانک مرکزی در مجلس وجود دارد. اگر تعامل خوبی با نمایندگان نداشته باشیم، این طرح به جای اینکه فرصتی برای وزارت اقتصاد و دارایی باشد، به یک تهدید تبدیل می‌شود. لذا با تعامل مناسب می‌توانیم این موضوع را پیگیری کنیم و پیشنهادهایی را که می‌تواند کارساز باشد، با نمایندگان در میان بگذاریم.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.