مصلحی درباره شورای نگهبان چه گفت که کدخدایی عصبانی شد؟
وزیر اطلاعات در دولت احمدی نژاد برای اولین بار ادعاهای پیشین درباره روند ردصلاحیت آیت الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات سال ۹۲ را تائید کرد.
به گزارش تازهنیوز، حیدر مصلحی وزیر اطلاعات دوران احمدی نژاد این روزها در صدر اخبار است. هم به خاطر نامزد شدنش برای انتخابات میان دورهای خبرگان و هم اظهارات داغ احمدینژاد درباره او و هم شرح دلایل رد صلاحیت ایت الله هاشمی در سال 92 در جریان رقابتهای انتخاباتی. البته که اظهارات او با واکنشهایی نیز همراه شده است. مانند واکنش توئیتری سخنگوی شورای نگهبان در خصوص ردصلاحیت آیت الله هاشمی رفسنجانی در سال 92.
مصلحی با اشاره به اینکه من در دوران وزارتم یکبار با جلسهای مشترک با رییس دولت و آقای مشایی دعوت شدم، اظهار کرد: «من براساس چیزی که در عالم طلبگی آموزش دیده بودم انگشتر حرزی از امیرالمومنین به دست داشتم که طبق مستندات محکم میتواند جلوی سحر و جادو را بگیرد. من این انگشتر را از همان اول طلبگی همراه داشتم و همیشه هم توطئهها با آن نقش بر آب شده است.»
او افزود: “من وقتی رفتم آن آقا (مشایی) آمد و رییس جمهوری (احمدینژاد) هم آمد و قرار شد صحبت کنیم. بعد رییس جمهوری رفت و من فکر کردم این آقا (مشایی) میخواهد بیاد و برای من خط و نشان بکشد اما مدتی نشست، چیزی نگفت و رفت. من تعجب کردم و رفتم پیش رییس جمهوری گفتم این آقا چیزی نگفت و رفت. بعد شنیدم که گفته بود مصلحی یک جوری است که نمیشود با او صحبت کرد. این موضوع به نظرم به دلیل همان انگشتری حرز است که نگذاشت بهرهای بگیرند.”
افشاگری درباره ردصلاحیت آیتالله هاشمی
حیدر مصلحی وزیر اطلاعات در دولت احمدی نژاد برای اولین بار ادعاهای پیشین درباره روند ردصلاحیت آیت الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات سال ۹۲ را تائید کرد.
پیشتر گفته شده بود که در روند ردصلاحیت آیتالله هاشمی یک مقام عالی رتبه امنیتی نقش داشته و گزارش او درباره احتمال پیروزی هاشمی در انتخابات، باعث ردصلاحیت مرحوم هاشمی شده است.
آنگونه که خبرگزاری ایسنا گزارش کرده مصلحی در سخنان بدون اشاره مستقیم به نام آیت الله هاشمی رفسنجانی روند ردصلاحیت او در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ را اینگونه شرح داد: «من در دوران وزارتم در مورد یکی از شخصیتهایی که جایگاه قابلتوجهی هم داشت بررسیهایی انجام دادم در کف خیابان نشان میداد این آقا اگر بیاید، رأی میآورد. در بررسیهایم تأیید صلاحیت و رد صلاحیت آن فرد و هزینه فایده هرکدام از آنها را مشخص کردم. بعد جمعبندی کردم و این جمعبندی را به دستگاههایی که باید، ارائه کردم و در نهایت شورای نگهبان از من دعوت کرد بیایم و این هزینه فایده را توضیح دهم که رفتم و در دو صفحه این موضوع را به آنان گفتم.»
او افزود: “در این بررسی که به شورای نگهبان ارائه شد تمام ابعاد را دیده بودم و چیزی نبود که از قلم افتاده باشد. فقط یکی از آقایان حقوقدان شورای نگهبان از من پرسید شخصیت این فرد چه میشود؟ گفتم من با شخصیت کاری ندارم من دارم هزینه فایده برای نظام میکنم. بله، ممکن است یک شخصیت گاهی لازم باشد که فدای نظام شود. ما اینهمه شهید دادیم و شخصیتهایی مثل شهید بهشتی را برای انقلاب و نظام دادیم، پس گاهی لازم است شخصیتهایی را برای نظام کنار بگذاریم.”