- «دولت نمیتونه حقوق کسایی رو که ۳۰ سال زحمت کشیدن رو بده ولی توانایی پرداخت حقوقهای ۳۰۰ میلیونی به یه سری از مسئولین و آقازادهها رو داره.»
- «خبر دریافت تسهیلات برای حقوق نگرانکننده است. اوضاع اسفناک مالى صندوقها ناشى از سوءمدیریت شدید و مدیریتهای سفارشی است.»
- «دولت به چه حقی کسری بودجه را با برداشت از حساب تامین اجتماعی جبران میکند و در مقابل، یک مشت شرکت ورشکسته را تحویل میدهد؟»
- «میخواهند مستمری فررندان دختر بازنشستهها را یک سوم پرداخت کنند، آنها چطوری زندگی کنند با این مستمری؟»
- «من کارگر، ۳۰ سال کار کردم و هر ماه حق بیمه پرداخت کردم. بعد گروههای دیگه اومدن زیر پوشش تامین اجتماعی بدون پرداخت حقه بیمه.»
- «این حرفها بیشتر به این خاطره که بازنشستگان بیشتر از این مدعی همسانسازی نباشند.»
بازنشستگان و مستمریبگیران سازمان تامین اجتماعی این روزها نگرانیهایی را در مورد تداوم اجرای طرح همسانسازی حقوق یا احتمال کاهش سهم دختران از حقوق بازنشستگی پدر دارند. رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی استان تهران، با اشاره به اینکه مطالبات سازمان از دولت، به بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است میگوید، اگر این مطالبات به موقع پرداخت میشد، چنین نگرانیهایی وجود نداشت.
به گزارش تازهنیوز و به نقل از تجارتنیوز، اقدام سازمان تامین اجتماعی به دریافت تسهیلات کوتاهمدت برای پرداخت حقوق بازنشستگان، نگرانیهایی را در مورد آینده این سازمان و معیشت بیش از هفت میلیون و ۲۰۰ هزار مستمریبگیر آن ایجاد کرده است.
علی سعدوندی، کارشناس اقتصادی در مورد طرح همسانسازی گفت: مجموعهای از ناکارآمدی در بودجهریزی دولت، ضعف در مدیریت سازمان تامین اجتماعی و نبود نظارت کافی بر شبکه بانکی، اکنون خود را در واقعیتی به نام نرخ تورم نشان داده است.
علی دهقانکیا، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی استان تهران، با تایید این نگرانیها میگوید: دولت فقط در سال جاری، ماهانه حدود چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به تامین اجتماعی بدهکار شده، در مقابل سازمان تا همین امروز نیز، با فروش اموال به حیات خود ادامه داده است.
«۳۰ سال زحمت کشیدیم»
برخی از نگرانیها و انتقادات مستمریبگیران سازمان تامین اجتماعی را در ادامه میخوانید.