رئيس دادگاه ورسای فرانسه اعلام كرد؛ كريم بنزما، مهاجم فرانسوی رئالمادريد سرانجام پس از كش و قوسهای فراوان در پرونده اخاذی از ولبوئنا محكوم شد.

به گزارش تازه نیوز، کریم بنزما مهاجم رئال پس از اينكه متهم به همدستی در اقدام برای باجخواهی از همتيمی پيشين خود شد، به يك سال حبس تعليقی و پرداخت 75 هزار يورو جريمه نقدي محكوم شد.
قاضي پرونده هم خبر داد كريم بنزما در مورد ملاقات با مصطفي زوائوي (يكي از افراد اصلي كه در ماجراي اخاذي از هافبك پيشين ليون نقش داشت) به بازرسان دروغ گفته اما از تمام جزئيات تلاش براي باجگيري از ولبوئنا آگاه نبوده است، هرچند او در اين طرح شركت داشته و همدستانش را براي دستيابي به اين هدف تشويق كرده است.
وكيل بنزما اما قصد دارد به حكم صادره اعتراض كند و در اين مورد گفت: ما از اين حكم كاملاً متحير هستيم! درخواست تجديدنظر ضروري است و كريم در نهايت تبرئه خواهد شد.
بنزما متهم است 6 سال پيش در نقش يك واسطه براي چند فرد باجگير سعي كرده همتيمي سابقش در ليون و تيم ملي فرانسه را متقاعد كند كه مبلغ درخواستي باجگيرها را بپردازد تا آنها از انتشار يك فيلم خصوصي از ولبوئنا خودداري كنند.