وزیر خارجه فرانسه در واکنش به اعتراض ایران به اقدامات نشریه شارلیابدو گفت: باید به خاطر داشته باشیم که در فرانسه بر خلاف ایران آزادی بیان وجود دارد.
واکنش تند فرانسه به اعتراض ایران: هیچ قانونی علیه کفرگویی وجود ندارد!
به گزارش تازهنیوز، فارس نوشت: کاترین کولونا، وزیر امور خارجه فرانسه امروز پنجشنبه از اقدامات اخیر نشریه شارلیابدو دفاع کرد و آن را به «آزادی بیان» ربط داد.
کولونا روز پنجشنبه در این باره گفت: ایران قبل از انتقاد از فرانسه باید به آنچه در این کشور میگذرد نگاه کند.
وی همچنین اضافه کرد: این ایران است که با خشونت علیه مردم خود و بازداشت اتباع فرانسوی سیاستهای بدی را دنبال میکند.
او همچنین با بیان اینکه باید به خاطر داشته باشیم که در فرانسه بر خلاف ایران آزادی بیان وجود دارد گفت: این آزادی توسط یک قاضی که عضوی از یک نظام قضایی مستقل است تحت نظارت قرار میگیرد؛ چیزی که بدون شک ایران اطلاع مناسبی از آن ندارد.
وزیر امور خارجه فرانسه تصریح کرد: در فرانسه هیچ قانونی علیه کفرگویی وجود ندارد.