مسوول اورژانس رژیم صهیونیستی از ناتوانی پناهگاه‌های موجود در اراضی اشغالی برای مقاومت در برابر حملات موشکی ایران گفت.

اسرائیل اعتراف کرد؛ پناهگاه‌های ما نمی‌توانند در برابر موشک‌های ایران مقاومت کنند

به گزارش ایسنا، سخنگوی اورژانس رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه اعلام کرد: پناهگاه‌ها ممکن است در برابر موشک‌ها مقاومت نکنند.

روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» نیز امروز نوشت که صدها شهرک‌نشین صهیونیست در پی پاسخ موشکی ایران به تجاوز اخیر این رژیم، اکنون بدون پناهگاه هستند. به نوشته آحارونوت، پاسخ موشکی ایران به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی، در طول ۲ روز گذشته موجب آوارگی ۶۹۲ شهرک‌نشین صهیونیست در سراسر اراضی اشغالی شده است.

بر اساس آمارها و اطلاعاتی که این روزنامه عبری به آنها استناد کرده، ۱۶۴ شهرک‌نشین صهیونیست از منطقه «ریشون لتسیون»، ۱۵۹ نفر از «رخووت»، ۱۵۰ نفر از «بات بام»، ۹۷ نفر از تل‌آویو، ۷۲ نفر از «رَمَت گَن» و ۵۰ تن از طمره تخلیه شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب