شبکه خبری سی‌ان‌ان آمریکا اعتراف کرد که با وجود کاهش شمار موشک‌های شلیک شده از سوی ایران به سمت سرزمین‌های اشغالی، پدافند چند لایه اسرائیل قادر به رهگیری این موشک‌ها نیست.

اعتراف سی‌ان‌ان درباره قدرت موشکی ایران

ایرنا نوشت: شبکه خبری سی‌ان‌ان آمریکا بعد از بازتاب موج دوازدهم از حملات موشکی ایران در چارچوب عملیات وعده صادق-۳ به سرزمین‌های اشغالی، اعتراف کرد که رژیم صهیونیستی با وجود سامانه‌های پدافندی چند لایه قادر به رهگیری موشک‌های ایرانی نیست.

خبرنگار این شبکه دقایقی بعد از پایان این موج از حملات، تصاویر ساختمانی در مرکز تل‌آویو را نشان داد که به شدت آسیب دیده بود.

همزمان خبرنگار دیگر این شبکه خبری از ابوظبی گفت که شاهد هستیم با وجود کاهش شمار موشک‌های شلیک شده از سوی ایران نسبت به روزهای گذشته، اما سامانه‌های پدافندی اسرائیل قادر به رهگیری موشک‌های ایرانی نیستند.

Your Comment

You are replying to: .
captcha

آخرین مطالب