منابع دیپلماتیک نزدیک به مذاکرات ژنو می‌گویند وزیران اروپایی که امروز با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، دیدار می‌کنند، تمرکز خود را بر طرح ایالات متحده خواهند گذاشت. آنها قرار است «پیامی روشن» از سوی مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، و استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ، منتقل کنند.

تروئیکای اروپا قرار است «پیامی روشن» از سوی وزیر خارجه آمریکا و ویتکاف منتقل کنند

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفته است که می‌خواهد به راه‌حل از طریق گفت‌وگو و مذاکره فرصت بدهد و فقط یک مسیر وجود دارد که واقعاً اهمیت دارد.

به گزارش انتخاب به نقل از بی بی سی، منابع دیپلماتیک نزدیک به مذاکرات ژنو می‌گویند وزیران اروپایی که امروز با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، دیدار می‌کنند، تمرکز خود را بر طرح ایالات متحده خواهند گذاشت.

آنها قرار است «پیامی روشن» از سوی مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، و استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ، منتقل کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب