براساس این گزارش، هدف از برگزاری این نشست‌ها، هماهنگی مواضع و بررسی اقدامات مشترک در قبال ایران بوده است. محل برگزاری دیدارها نیز به‌دلیل ملاحظات امنیتی فاش نشده است.

امارات مخالفت قاطع خود را با تفاهم‌نامه ایران و آمریکا اعلام کرد

به گزارش جماران، شبکه ۱۲ اسرائیل گزارش داده است که طی هفته‌های اخیر و هم‌زمان با تشدید تنش‌ها میان ایران و آمریکا و حملات ایالات متحده، چندین نشست محرمانه میان مقام‌های ارشد امارات و اسرائیل در یک کشور ثالث برگزار شده است.

براساس این گزارش، هدف از برگزاری این نشست‌ها، هماهنگی مواضع و بررسی اقدامات مشترک در قبال ایران بوده است. محل برگزاری دیدارها نیز به‌دلیل ملاحظات امنیتی فاش نشده است.

مقام‌های امارات در این نشست‌ها مخالفت قاطع خود را با تفاهم‌نامه ایران و آمریکا اعلام کرده و آن را تلاشی از سوی تهران برای خرید زمان و بهبود وضعیت اقتصادی، بدون ارائه امتیازات واقعی، توصیف کرده‌اند.

 همچنین دو طرف درباره گسترش همکاری‌ها و افزایش هماهنگی در مجامع بین‌المللی با هدف تشدید فشار بر ایران گفت‌وگو کرده‌اند؛ بااین‌حال، توافق شده است که هرگونه اقدام در این زمینه تنها با هماهنگی ایالات متحده انجام شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها