پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان صبح امروز جمعه از مبدا رم پایتخت ایتالیا راهی عراق شد و انتظار می رود تا ساعاتی دیگر وارد بغداد شود.

به گزارش تازهنیوز و به نقل از ایرنا، تارنمای خبری «واتیکان» سفر پاپ رهبر کاتولیک های جهان به عراق را چهار روزه اعلام کرد.
بنابراین گزارش پاپ پیش از سفر به عراق در یک کلیپ ویدیوئی درباره سفر خود به عراق گفت: من بعنوان یک زائر صلح به عراق می آیم و به دنبال اخوت و آشتی هستم، من در روزهای آینده در کنار شما خواهم بود.
واتیکان سفر پاپ به عراق را سه روزه از تاریخ پنجم تا هشتم ماه مارس برابر با ۱۵ تا ۱۸ اسفند ماه اعلام کرده است.
رهبر کاتولیک های جهان همچنین در ساعات پیش از سفر خود به عراق در توئیت هایی عنوان کرده بود :«برای زیارتی سه روزه عازم عراق خواهم بود»، «مدت های مدیدی است که خواهان دیدار با افرادی بودم که رنج فراوانی کشیده اند».
پاپ در آخرین توئیت خود خطاب به مسیحیان عراق نوشته بود: باعث افتخار من است تا از کلیسای شهدا دیدار کنم.
شبکه خبری سی ان ان نیز ضمن پوشش این خبر گزارش داد: رهبر کاتولیک های جهان قرار است تا دراین سفر از کلیسای کاتولیک سریانی «بانوی رستگار ما» واقع در بغداد که در سال ۲۰۱۰ مورد حملات انتحاری قرار گرفت و ده ها نفر از نیایشگران کشته شدند و همچنین از شهر موصل در شمال عراق دیدن کند.