- آقای رائفیپور! این چند سوال را هم درباره واریزیها جواب بده: از اخوی گرامی تا خورشید خانم و دیگران +عکس اسناد
- تقسیم قطعی ۳ استان کشور؛ حضور پرشمار اتباع در این تصمیم نقش دارد
- روزنامه دولت: رئیسی حرف هایی را که مراجع تقلید در سفر به قم مطرح کردند، خودش میدانست !
- افشاگریهای اخیر اصولگرایان دعوای نیابتی زاکانی و قالیباف است؟
ناگهان اسنادی از پرداختهای مستمر موسسه مصاف به برخی فعالان مجازی منتشر شد که بازخوردهای وسیعی در فضای مجازی پیدا کرد. در یکی از نمونهها یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال به کاربری به نام مستعار خورشید خانوم (ر - ص) پرداخت شده تا در انتخابات شرکت و برای آن تبلیغ کند!

به گزارش تازهنیوز و به نقل از اعتماد، «اسناد پولشویی رائفیپور را از نمایندگان گرفتم.» این عباراتی است که جلیل محبی، دبیر سابق ستاد امر به معروف و از چهرههای نزدیک به قالیباف در جریان گفتوگو با علی علیزاده در خصوص اتهام تخلفات مالی حداقل ۱۰۰ میلیارد تومانی علیاکبر رائفیپور و موسسه مصاف مطرح کرده است. افشاگری مهمی که رائفیپور در آن متهم به پولشویی و خیانت در امانت شده است.
اتهاماتی که تبعات ناشی از آن به اندازهای وسیع شد که پای رییس کل بانک مرکزی دولت سیزدهم را نیز به میانه این منازعه باز کرد. فرزین که برای بسیاری از موضوعات مهمتر مانند افزایش فزاینده نرخ ارز نشست فوری تشکیل نداده بود، دیروز به محض اطلاع از انتشار اطلاعات مالی موسسه مصاف با تشکیل جلسهای فوری با حضور معاونان و مدیران مربوطه دستور داد، گزارش کاملی از این موضوع به قید فوریت تهیه و ارائه کنند.
رویارویی تمام عیاری که ظاهرا پس از تشکیل حاکمیت یکدست اصولگرایی، هر از گاهی تبعات آن با افشاگریهای یکی از طرفین علیه دیگری بروز کرده و به حذف یکی از ژنرالها یا پیاده نظامهای دوطرف منتهی شده است.
اما بسیار سادهانگارانه خواهد بود اگر تصور شود، زد و خورد شدیدی که این روزها در حوزههای مختلف قدرت در جناح راست نمایان شده، یک دعوای حیدری و نعمتی (قالیباف - رائفیپور) میان دو فرد یا دو طیف محدود در جبهه اصولگرایی است. واقع آن است که این کشاکشها برآمده شکاف و انشقاقی است که از زمان کسب کامل کرسیهای قدرت و آغاز خالصسازیها میان دو طیف رادیکال و میانه جناح راست نمایان شده است.
شکافی که پردههای مختلف نمایش آن در قلمروهای مختلف قدرت هویدا شده است. در یک سکانس بر سر خرید بدون تشریفات قانونی ۲ میلیارد دلار اتوبوسهای وارداتی زاکانی نمایان شده، در پرده دیگر در شمایل دعوای رسایی - باهنر، همچنین محصولی - نوباوه ظهور کرده و نهایتا پای چهرههایی چون آقاتهرانی، علیرضا توانگر، پیرهادی، نادری، خضریان، نادران و... را نیز به میانه این منازعات باز کرده است. به اعتقاد بسیاری از تحلیلگران این طناب کشیهای سیاسی ناشی از تلاش طیفهای قدرتمند جناح راست، برای سهمخواهی افزونتر از کیک قدرتی است که هر طیف اصولگرا آن را در غیاب رقبا، یکسره برای خود میخواهند.
اسناد محبی چه میگوید؟
بر اساس استدلال جلیل محبی، در اساسنامه موسسه مصاف که رائفیپور آن را بنا نهاده آمده که این موسسه قرار است در حوزه تبلیغات مهدویت فعالیت کند و لاغیر. بنابراین چنانچه یک ریال از مبلغ نشسته در حساب رائفیپور و موسسه مصاف در حوزههایی غیر از مهدویت و حوزه مسائل سیاسی و انتخاباتی هزینه شده باشد، مطابق مواد ۶۷۴ قانون مجازات اسلامی میتواند از ۳ تا ۵ سال حبس را برای متخلفان به دنبال داشته باشد!
جالب اینجاست در تکمیل این گفتوگوی محبی، ناگهان اسنادی از پرداختهای مستمر موسسه مصاف به برخی فعالان مجازی منتشر شد که بازخوردهای وسیعی در فضای مجازی پیدا کرد. در یکی از نمونهها یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال به کاربری به نام مستعار خورشید خانوم (ر - ص) پرداخت شده تا در انتخابات شرکت و برای آن تبلیغ کند! یا در نمونهای دیگر در بین واریزیهای این موسسه نام یک دختر خارجی به نام الونا واشچنکو دیده میشود که در ۵ شیفت متوالی وجوه قابل توجهی را از این موسسه دریافت کرده تا خودش را جلوی دوربین به نام «طاهره واشچنکو» جا بزند! زد و خوردی که یک بار دیگر شکاف عمیق ایجاد شده در بدنه اصولگرایی را نمایان کرده و مشخص میکند که ساختار یکدست اصولگرایی هرگز نتوانسته بر اساس وعدههایش عرصه سیاسی را از جدلهای مرسوم دور کرده و کشور را به سمت ساحل آرامش و رشد و بهبود هدایت کند. بنابراین چالش میان میان محبی و رائفیپور چالش میان دو فرد یا حتی دو جریان نیست؛ چالشی است که تنازعات اصولگرایی را از ناخودآگاه این طیف سیاسی به سطح آورده و پیش روی افکار عمومی ایرانیان نمایان میکند.
ریشههای اختلاف در جناح راست
ماجرای اختلاف در جناح راست از تلاش دو جریان و دو جناح برای زعامت بر قلمروی اصولگرایی باز میگردد. دعوایی که میتوان آن را در دوگانه «نواصولگرایی» و «نئو پایداریها» تصویرسازی کرد. یکی از مدعیان لیدری این قلمرو، بدون تردید محمدباقر قالیباف است که از سالهای ابتدایی دهه ۹۰ خورشیدی، خود را در شمایل زعیم اصولگرایان مطرح ساخت.
قالیباف هر چند در انتخابات سال ۸۴ هم به عنوان یکی از چهرههای اصولگرا، وارد دایره انتخابات ریاستجمهوری شد، اما از انتخابات سال ۹۲ بود که با استفاده از ظرفیتهای ارتباطی و اعتباری حضور در شهرداری تهران، گفتمانی متفاوت با اصولگرایان سنتی ارائه و از نو اصولگرایی سخن گفت. قالیباف که تصور میکرد با تضعیف اصولگرایان سنتی، دیگر رقیبی برای زعامت بر جناح راست در برابر ندارد، وارد گود انتخابات سال ۹۲ شد.
این مطالب را از دست ندهید: